• Strona główna
  • Portal
  • Galeria
  • Użytkownicy
  • Nagrody
  • Kontakt
  • Szukaj
  • Więcej
Kalendarz
Pokaż nowe posty
Pokaż dzisiejsze posty
Zobacz kto jest online
Alpha Team - Polska Społeczność Multigamingowa - Battlefield V, CS:GO, Apex Legends i nie tylko
Zaloguj się Rejestracja
Zaloguj się
Login/Adres e-mail:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Zapraszamy do dołączenia do nowo otwartej sekcji Apex Legends!

Alpha Team - Polska Społeczność Multigamingowa - Battlefield V, CS:GO, Apex Legends i nie tylko Archiwum Trash *Sprawy Klanu Sekcja B44

Tryby wyświetlania wątku
Sekcja B44
SHYPEK Offline
Member / Level 11
Apex Legends PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Liczba postów: 213
Reputacja: 7
1. miejsce AT 2v2 Birthday CupDiamond Donate Star
05.03.2018, 12:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2018, 12:33 przez SHYPEK.)
Ziomeczki kochane z racji tego, że BATTALION1944 wygląda tak jak wygląda a ilości graczy online nie powalają podjęliśmy decyzje o zamknięciu na chwilę obecną sekcji B44.

Będziemy przyglądać się jak gra i scena esportowa będzie się rozwijać. Nie zamykamy jej na zawsze będzie dajmy na to zahibernowana Smile Tematy na forum zostaną zamknięte czy ustawione jako nie aktywne decyzja należy do @Bansuj

Pjona!

Ps. Panów z rekrutacji b44 chciałem zapytać czy mają zamiar uczestniczyć w życiu klanu w innych grach czy nie?!
Strona WWW Szukaj
kejm Offline
Clan Leader / Level 21
Battlefield V
Liczba postów: 955
Reputacja: 18
Uczestnik zlotuChrome Donate StarGolden DogTagVeteran
05.03.2018, 14:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2018, 14:05 przez kejm.)
A nie ma opcji, żeby miec dalej serwer publiczny i tam sobie 4fun pykac i robic reklame? Duze sa koszta tego?
Zrobic casualowa sekcje i tyle... Samo by sie kreciło.
[Obrazek: hhh.gif]
Strona WWW Szukaj
SHYPEK Offline
Member / Level 11
05.03.2018, 15:12
@kejm serwer stoi pusty, żeby się coś na nim kręciło muszą być osoby od nas (w tym samym czasie) które na nim będą grały wtedy moment i ludzie wchodzą. Bo serwerów jest aktualnie więcej niż graczy Tounge Osobiście uważam, że będzie stał pusty a pieniądze uciekną.
Strona WWW Szukaj
MaYsta Offline
Friend / Level 7
Liczba postów: 84
Reputacja: 6
05.03.2018, 15:34
Daj mi władze, znajdę ludzi i sobie będziemy grać, proste. Zamrozicie sekcję b44 to nie będzie sensu żebym dalej był w tym klanie bo zapewne coda odstawicie i zaczniecie se w R6 grać a ja w ten shit grać nie będę
Szukaj
Webskyyy. Offline
Casual / Level 4
Liczba postów: 30
Reputacja: 0
Diamond Donate Star
05.03.2018, 16:16
ja tutaj popieram wypowiedz Kejma, warto by bylo zostawic sekcje jako 4fun, nawet jak narazie jest cicho to pamietajmy ze to wciaz jest early access, ja sam kupilem b44 w preorderze I sie zawiadlem ale jesli MaYsta potrafi znalezc chetnych do gry to czemu by poprostu nie pozwoilc Im grac I reklamowac nas na innych scenach. Gra ma potencjal I kto wiem jesli poprawia bledy to moze sam w kiedys to pogram bo idea prostego shootera gdzie liczy sie tylko skill bardzo mi sie podoba.

podsumowujac bo sam sie troche zakrecilem w tym co pisalem to ja bym zrobil tak: Jesli sa chetni to zatrzymac sekcje ale jako 4fun niech sobie graja nikomu to nie przeszkadza, co do prosby MaYsta o wiecej wladzy to dal bym chlopakowi szanse i jak nie wyjdzie to tez nikomu sie nic nie stanie a jak wyjdzie to przeciez wszyscy beda zadowoleni, Co do servera to nie bede sie wtracal bo to kwestia tych co placa za utrzymanie jego.

Pozdro wy moje zwariowane borsuki Smile
Szukaj
SHYPEK Offline
Member / Level 11
05.03.2018, 17:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2018, 17:09 przez SHYPEK.)
@MaYsta @Webskyyy Zgadzam się z jednym i drugim.

@MaYsta masz moje błogosławieństwo i tu nie chodzi o władze przecież nie trzeba być wielkim "kapitanem", żeby ogarniać organizację w grze którą się lubi pykać wystarczy trochę chęci nerwów i czasu. Smile Ja z przyjemnością pogram w piątkę (od czasu do czasu póki gry nie naprawią)

@Webskyy. Żeby było jasne ja tą grę uważam za świetną i to jest mój typ rozgrywki. Będę grał w nią cały czas, tylko na chwilę obecną nie mam zamiaru się spinać jak gra 500 osób. 4fun można pykać i niech gra się rozwija.
Strona WWW Szukaj
kejm Offline
Clan Leader / Level 21
Battlefield V
Liczba postów: 955
Reputacja: 18
Uczestnik zlotuChrome Donate StarGolden DogTagVeteran
06.03.2018, 10:19
Widzę, że Moazer nawet nie jest zainteresowany...
Krótka piłka nie będę nikogo oceniał, ani karał. Sekcja jeśli umrze to śmiercią naturalną bo nie można się oszukiwać: Gra dupy nie urywa.

MaYsta się zgłasza, a więc kto pierwszy ten lepszy. Otrzymujesz Kapitana i funkcję Moazera, możecie nawet grać na serwerach publicznych, bo zakładanie naszego będzie miało sens jeśli będzie w sekcji 4fun przynajmniej z 10 ludzi. Wtedy zrzutkę zrobicie potencjalną.
Na razie macie tu po prostu tworzyć grupę społecznościową. Cel jest prosty, wspólna zabawa, która zwyczajnie jest trudna jeśli nie ma się ekipy, a granie z randomami szybko się nudzi.

Temat rozwiązany.
Lock\
[Obrazek: hhh.gif]
Strona WWW Szukaj
Udostępnij wątek:            

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

• Kontakt
  • Ekipa forum
  • Statystyki